Princ

Bicom bioresonančna diagnostika

Ugotavljanje alergij se začne z anamnezo, pri čemer skuša terapevt od pacienta dobiti čim več informacij o simptomih bolezni, načinu življenja, vsakodnevnih navadah, v kakšnem okolju se pacient zadržuje (vplivi okoliških toksinov…).

bicom_diagnostika01_untitled-3988

 

Temu sledi bioresonančni test z napravo BICOM 2000. Medtem ko pacient udobno leži na ležalniku in v roki drži magnetno elektrodo, le ta na popolnoma neboleč način iz telesa zajame nihajne vzorce – bioinformacije ter jih po kablu pripelje v napravo. Naprava zajete tipične frekvenčne vzorce primerja z optimalnimi, ki so v njej zapisani in s tem zazna morebitne netolerance, oslabljenost organov, negativne zunanje vplive…

Bicom bioresonančna terapija

 

V terapiji z BICOM bioresonanco zajamemo bolnikov motilni frekvenčni vzorec. Naprava BICOM to informacijo oslabi, okrepi ali pa jo invertira in jo s tem spremeni v terapevtski frekvenčni vzorec. S pomočjo magnetne plošče na naslonu počivalnika to nihanje vrnemo v pacientovo telo. Telo sprejme dražljaj in pride v resonanco s terapevtskim nihanjem. Terapija je neboleča in nima stranskih učinkov. Med terapijo terapevt pacientu na obolela mesta položi ploščate elektrode, preko katerih aparat intenzivneje zazna bolezenska nihanja na posameznem delu telesa.

Cilj terapije je izničiti vplive, ki povzročajo bolezen in telesu vrniti sposobnost avtoregulacije.

 

Kaj lahko naredite, da podprete bioresonančno terapijo?

  • Pijte veliko vode (vsaj 2 litra dnevno).
    Le navadna, negazirana voda veže nase škodljive snovi, ki se izločijo med terapijo in je idealna za razstrupljanje.
  • Jejte čim manj sladkorja. Sladkor škoduje črevesju in podpira nastanek črevesnih problemov.
  • Ne jejte svinjskega mesa ali klobas, saj le to obremenjuje vaš limfni sistem in onemogočaj zadostno čiščenje telesa.
  • 6 ur pred in po terapiji ne pijte kave in alkohola.

Utrujenost po terapiji, občutek toplote ali mraza ter rahle vrtoglavice so odzivi na terapijo in večinoma hitro izzvenijo. V primeru rahlih glavobolov je potrebno zaužiti večje količine vode.